berlin enligt photo booth





















Glömt och gömt under Berlinresan. Finfint.

en måndag.

Jag är så hemskt hungrig. Har inte ätit något på hela dagen. Orkar inte. Det är deprimerande att vara utan kylskåp. Jag har ångest över att jag inte har ett jobb och skjuter upp den stundande disksessionen. Jag har hittat ett mysigt kvartersfik där jag druckit kaffe och tjuvlyssnat på tanter. I lördags rockade jag på Ace. Åh. Fy fasen vad jag älskar Ace.

12:29


två saker som gör just den här torsdagen lite extra bra:

  • Jag och Gutti har precis bokat biljetter till "En kväll med John Ajvide Lindqvist och Kristina Lugn" på Södra Teatern den 17 maj. EPISKT.
  • Två dagar senare, den 19 maj, spelar Monotonix på Debaser. Ni vet, de sjuka israelerna som bjöd mig på mitt livs bästa konsertupplevelse på Way Out West i somras.
    DET KOMMER ATT BLI SÅ JÄVLA FETT!

flickan som lekte med elen.


Kvällen i Coolektivet har varit minst sagt händelserik. Ett försök att sätta upp min taklampa resulterade i en mindre explosion och strömavbrott i halva lägenheten. Efter många om och men gick elen på igen, men fungerade bara när ugnen var på. Otroligt fascinerande. Till slut fick vi i alla fall hembesök av en elektriker som muttrade och pillade och fixade. Sedan sa han "Nu skiter vi i det här" - uppenbarligen elektriska för "Varde ljus" - för ljus var vad det blev. Nu hänger lampan i alla fall i taket och sprider sitt milda lågenergiljus över rummet. Jag är otroligt nöjd med min insats. Jag lyckades utföra något tekniskt, nästan helt själv! Det faktum att det hela tog kanske fyra timmar känns inte ens relevant i sammanhanget.

heja!


Har jag någonsin berättat för er att en av mina hemliga drömmar är att
få vara med i Så ska det låta?

20:58


Sedan klockan halv sex på ett ungefär har varit helt ensam i lägenheten. För första gången sedan jag kom hem från Berlin, för kanske tredje gången sedan jag flyttade in. Det är konstigt. Jag har alltid tyckt om att vara ensam. Behövt vara det. Men idag, när jag kom hem till den tomma lägenheten, insåg jag att jag totalt glömt bort vad man egentligen gör när man är ensam. Hur jag löste det? Jag somnade. Vaknade kanske fyrtio minuter senare, gick in i köket, insåg att skafferier och kylskåp var tomma. Promenerade ner till Ica, totalt oinspirerad, kom hem med ett paket pasta. Nu äter jag pasta med ketchup, dricker rödvin och tittar på Så ska det låta på Svt Play. Ikväll tänker jag dansa.

RSS 2.0